Jump to content

Patricio

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Patricio

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 09/08/2015

Profile Information

  • Gender
    Female

Profile Info

  • Search Profile
    Parent of a hearing implant user
  • Implanted
    Yes
  • Implant Period
    1-2 years
  • Implant Type
    Cochlear Implant
  • Hearing Loss Type
    Sensorineural
  • Cause of Hearing Loss
    Unknown / Prefer not to say
  • Pre/post lingual Hearing Loss
    Pre lingual Hearing Loss
  • Sudden/Progressive Hearing Loss
    Not applicable
  • Uni/bilateral Implant
    Bilateral implant
  • Country
    Chile

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hello everyone. My name is Patricio, i am from chile and my 3 years old daughter Olivia was implanted at 28 and 36 months old with the concerto implant. She has 2 sonnet processors. She was born with sensorineural hearing loss and we detected it when she was 23 months old. Both surgerys went fantastic, and all the electrodes connected wonderfully on both sides. She goes to pre school and has therapy 2 times per week. Ive been participating in groups on facebook since i knew she was deaf and now i subscribed to hear peers. Thanks for all the info published here, it is really helpfull.
  2. Hello everyone. My name is Patricio, i am from chile and my 3 years old daughter Olivia was implanted at 28 and 36 months old with the concerto implant. She has 2 sonnet processors. She was born with sensorineural hearing loss and we detected it when she was 23 months old. Both surgerys went fantastic, and all the electrodes connected wonderfully on both sides. She goes to pre school and has therapy 2 times per week. Ive been participating in groups on facebook since i knew she was deaf and now i subscribed to hear peers. Thanks for all the info published here, it is really helpfull. Today, something weird happened to one of my daughter's sonnet's. I put the processor in her head normally, but she wasnt hearing. I tried dissasembling, assembling, changed cable, changed dl-coil, changed battery cover, changed battery, but nothing. I tried to sync the remote control, the lights on the remote did flash once, meaning its synced, but when pressing something on the remote, nothing happened on the processor, no lights when pressing some button. I tried other different remote and nothing happened. I finally, whatsapped med-el's rep here, and the only solution is sending it to support. Any advice what to do before sending it? Thanks!!!
×
×
  • Create New...