Jump to content

Gerda Nap

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Gerda Nap

 • Rank
  Newbie

Profile Info

 • Search Profile
  Candidate for a hearing implant
 • Implanted
  No
 • Implant Period
  Under 1 year
 • Implant Type
  Cochlear Implant
 • Hearing Loss Type
  Not applicable
 • Cause of Hearing Loss
  Not applicable
 • Pre/post lingual Hearing Loss
  Not applicable
 • Sudden/Progressive Hearing Loss
  Not applicable
 • Uni/bilateral Implant
  Unilateral implant
 • Country
  Afghanistan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gerda Nap

  Wie o wie

  Ik vraag mij toch wat af. Is de opus 2 eigenlijk wel EAS/CI. Toen ik deze ci kreeg waren er maar 5 mensen die deze ci hadden. Het was ook de enigste ci die voor mijn gehoorverlies geschikt was. Daar anderen mogen kiezen. Maar het boekje dat bij mijn ci was bijgevoegd in de doos stond opus 2 op. er waren in datzelfde ziekenhuis wel 800 mensen geopereerd maar 5 hadden maar dezelfde als ik. waarvan 2 met een terugval. Dus ik was een beetje proefkonijn.
 2. Gerda Nap

  Wie o wie

  heel erg fijn om dat te horen.
 3. Gerda Nap

  Wie o wie

  Hallo Mary. Bedankt voor de moeite die je gedaan hebt voor het heeft gedaan. Dus ik ben de enigste uit Nederland. Ik stel het heel erg op prijs in contact te komen met jullie team. en ppl ontmoette wat medegebruikers. Ik kan nu met de vertaalknop alles heel goed volgen. ik hoop dat het andersom ook zo is. Omdat ik medel heb wil ik heel graag hier blijven. Groetjes Gerda.
 4. Als ik op mijn rechtermuisknop klik. Vertaalt hij alle berichten in het nederlands. Ik kan nu in het forum alle berichten heel goed lezen. alles gaat al heel goed. vind het heel erg fijn.
 5. Ik ben 70 jaar jaar. Ik ben 20 jaar geleden plotsdoof geworden aan beide kanten. Mijn lage tonen deden het nog wel. Maar mijn hoge tonen waren helemaal weg. ze konden geen oorzaak vinden. Heel veel gehoorapparaten geprobeerd maar had er weinig baat bij. zelfs de k.n.o. arts vertelde dat ik geen baat zou hebben bij c.i. Ik moest maar een cursus volgen bij de logopedist. Dat heb ik gedaan maar ik was er niet klaar mee. ik ben naar mijn huisarts gegaan. een verwijskaart gevraagd voor de audioloog. die heeft mij doorgestuurd voor een intake gesprek van het ci team in het umc in utrecht. die k.n.o. arts vertelde dat ik een goede kandidaat was voor een EAS ci. Ik kreeg na 2 maanden al een oproep. de revalidatie ging nogal traag bij mij. Heeft wel een jaar geduurd. Ik vergeet te zeggen. Ik heb links ci. en rechts een gehoorapparaat. Als ik ze nu beiden uitdoe kan ik mij niet voorstellen dat ik voor die tijd zo doof was. Ik hoor de vogels weer fluiten. de klok tikken. ik weet niet hoe het bij jullie is. Maar in nederland krijg je om de 5 jaar een nieuwe processor. ik heb nu sinds een 1 jaar mijn tweede processor. Maar die klinkt heel anders als de vorige. Ben al een paar keer terug geweest. p.s. Ik hoop dat jullie mijn verhaal wegens de taal wat kunt volgen. Groetjes uit nederland.
 6. Gerda Nap

  Wie o wie

  Nog even een vraagje. U heeft opus2. maar ook Eas.
 7. Gerda Nap

  Wie o wie

  Hallo Mary Beth. Wat fijn zeg. Om iemand gevonden te hebben. Waar ik wat ervaringen mee kan uitwisselen. Ik wil mij eerst even voorstellen. Ik woon in Nederland. en beheers alleen de nederlandse taal. Dus ik moet eerst nog even uitvogelen hoe het allemaal werkt hier. Ik heb 6 jaar een ci aan de linkerkant en rechts een gehoorapparaat. Heeft u goede ervaringen met deze processor. Want in nederland ben ik nog niemand tegen gekomen met dit merk.
 8. Gerda Nap

  Wie o wie

  Ik ben op zoek naar iemand die dezelfde ci heeft als ik. Dat is Med-el Eas. opus 2. Vr. groet Gerda.
×
×
 • Create New...