Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'migration'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • In General
    • The MED-EL Corner
    • General Discussions
    • Introduce Yourself
    • Current Events
    • ALDs and Other Hearing Technologies
    • Parents of Children with Hearing Loss
    • Teenage Hearing Implant Recipients
    • Adult Hearing Implant Recipients
    • Single-Sided Deafness
  • MED-EL Hearing Solutions
    • SONNET 2
    • RONDO 2
    • SONNET
    • RONDO
    • OPUS 2
    • ADHEAR
    • Electrode Arrays
    • VIBRANT SOUNDBRIDGE
    • BONEBRIDGE
    • EAS
    • ABI
    • AudioKey
    • AudioLink
  • Living with a Hearing Implant
    • Rehab
    • Before and After Surgery
    • "WOW" Moments
    • Music
  • Miscellaneous
    • Forum Feedback and Suggestions
    • How to use the HearPeers forum

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have bilateral CI. My first implant (Mi1000 MED_EL CONCERT, Flex 28 on left ear) was successful but the second implant is not working from day one. It has sound but little speech recognition (about 11%). The sound is very high pitched as test shows that electrode number 11 and 12 are drawing high current and had to be disabled for mapping. In addition, CT scan showed that the bad ear has the electrode array inserted to the middle of the cochlear not at the apical area. Not sure if this is electrode migration. I am looking into redoing the implant. Do anyone have the same problem and share the experience? Thank you. James Luk
×
×
  • Create New...