Jump to content

Problem with my Rondo 2


Lillian Meeds
 Share

Recommended Posts

I am hearing the same ticking noise with my Rondo 2 when in the "MT" or "T" mode as other comments I have read.  Med el has replaced my processor and the magnet but it didn't solve the problem.

I would be interested to know if other people are having the same problem and more importantly, have you been able to solve the situation.

Thank You,

Lillian

Link to comment
Share on other sites

  • HearPeers Heroes

@Lillian Meeds

Yes!  There is a fix!

@Joan had her Rondo 2 fixed

I think right now the fix is for our audiologists to turn off the Rondo 2’s built in DL-coil extras like auto off and blinking light when off our head.

@MED-EL Moderator I am sure you can explain this better!  

Link to comment
Share on other sites

YES, 

I have solo’s a problem with my rondo 2 

I have a second noise of Donald duck, ween Some one is speaking, And with noise

wat to do about that? 
AC dont  no wat to do about it

i am warring it nou for 3 monts

 

Link to comment
Share on other sites

  • HearPeers Heroes

@Marie-jose

Congratulations on your CI implant!  You were activated 3 months ago and use Rondo 2?  So much changes in those early months.

Practicing aural rehab helped me a lot!  Are you in touch with Med-El representatives where you live?  They may be able to offer some guidance.

I will tag @MED-EL Moderator in case you need contact information.

I hope you stay here and tell us about your journey.

Wishing you the best!

Link to comment
Share on other sites

Thank u for positief reaction 

YES  I have in contact with medel Nederlands 

And they bin  with us to programma it in the Audiologist 

but it is still There

they say practising is the best there   is 

but it is arguing me

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • HearPeers Heroes

@Marie-jose

 

I started out only hearing static and beeps.  Aural rehab helped me so much.  You can check out our REHAB section for ideas.  I hope things improve for you soon.

Link to comment
Share on other sites

On 12/9/2019 at 7:39 AM, Lillian Meeds said:

I am hearing the same ticking noise with my Rondo 2 when in the "MT" or "T" mode as other comments I have read.  Med el has replaced my processor and the magnet but it didn't solve the problem.

I would be interested to know if other people are having the same problem and more importantly, have you been able to solve the situation.

Thank You,

Lillian

@Lillian Meeds @Mary Beth

thanks for your questions! 

Our products experts are aware of this issue that sometimes happens with RONDO 2. If you experience the ticking noise, they recommend you get in touch with your audiologist. They should be able to fix it by adjusting some of the settings of the audio processor. 

Best regards, Verena 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...